Ποιοι είμαστε

Fitness Project

Το όραμα μας είναι η άσκηση να γίνει τρόπος ζωής, η φυσική δραστηριότητα μέσο διασκέδασης και να συμβάλλουμε ώστε να γίνει  αντιληπτό πως η καλή φυσική κατάσταση είναι θέμα υγείας.

Η αποστολή μας είναι να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των ασκουμένων μας, βελτιώνοντας την υγεία τους μέσω της συστηματικής άσκησης και της ισορροπημένης διατροφής. Να τους διδάξουμε τα σωστά επίπεδα φυσικής δραστηριότητας και ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος ώστε να ασκούνται με ασφάλεια. Σκοπός μας είναι να γίνουμε πηγή έμπνευσης και σωστής πληροφόρησης για μια πιο δραστήρια και υγιή καθημερινότητα.

Οι αξίες μας

  • Νοιαζόμαστε για την ασφάλεια των ασκουμένων μας.
  • Φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας παρακολουθώντας τα νέα επιστημονικά δεδομένα.
  • Κάνουμε την άσκηση διασκέδαση.
  • Παρακινούμε, εμπνέουμε, εκπαιδεύουμε και εκπαιδευόμαστε.
  • Στοχεύουμε πάντα στο να αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασκούμενούς μας.

Έρικα Ναυπλιώτη (Personal Trainer)

Έρικα Ναυπλιώτη personal trainer στα Βόρεια προάστια

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με την ιστιοπλοΐα και αποφάσισα  να ακολουθήσω αυτόν τον κλάδο επαγγελματικά. Μετά την εισαγωγή μου στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΔΠΘ στην Κομοτηνή πήρα ειδικότητα στον Αθλητικό Τουρισμό και Αναψυχή ώστε να ασχοληθώ με την ιστιοπλοΐα και την αναρρίχηση. Ξεκίνησα να εργάζομαι στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Παλαιάς Φώκαιας “Πυθέας” ως προπονήτρια ιστιοπλοΐας και αργότερα σε studio personal training. Βλέποντας μέσα από τη δουλειά μου πόσο μεγάλο ήταν το ποσοστό του πληθυσμού που ταλαιπωρείται από πόνους, αποφάσισα να εξειδικευτώ στην άσκηση για άτομα με παθήσεις. Έκανα λοιπόν το μεταπτυχιακό μου “Κλινική Άσκηση & Εφαρμογές της Τεχνολογίας στην Υγεία” στη ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι εξολοκλήρου με την προσωπική προπόνηση ως personal trainer τόσο με δια ζώσης όσο και διαδικτυακές προπονήσεις. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω άτομα με μυοσκελετικές παθήσεις να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.


Διαβάστε εδώ τι είναι, τι περιλαμβάνει και σε ποιους απευθύνεται το peronal training